Bilder från Stora Tjörn runt 2014

familjen-ute-och-njuter

Det roliga med denna tävlingen är ju att alla kan vara med. Inte bara de stora seglarna som OS seglare och så vidare. Här är en familj som tar det lugnt och seglea helt i sin egen takt utan tanke på att ha så där jättebråttom.

m32-kamp-4

De första flerskrovsbåtarna var snart runt Tjörn och började synas redan vid halvtvåtiden. Här ser ni två trimaraner. Skall fylla på med mer bilder så småningom.

m32-kamp-5 copy m32-kamp6 copy m32-kamp6

srs-marstrand-pilot

Även sjöfartsverket var ute här med sin Pilot   742 från Marstrand som har till uppgift att lotsa och även ställa upp på sjöräddning. Du kan läsa mer om dessa duktiga sjömän på http://www.sjofartsverket.se/en/Maritime-services/Pilotage/Pilot-Areas/West-Coast-Maritime-Traffic-Area/  Lite goa bilder från under Tjörnbron.

swe34 swe70 swe172 swe269 tight tight3 tight4 tight5 tight6 tight7 t-shirt-matchar-spinnaker

Jaaaa, har du en sådan spinnaker måste du ju klä dig därefter.

fran-bron

johan-svedberg-cb66-racer-gkss

Detta är Johan Svedberg i en CB 66 racer som seglar för GKSS

 

john-hansson-smaragd-tjss

swe1o91

 

Här en fight mellan Niclas Caspersson i en Two Star 36 och Folke Ohlsson i en Omega 34. Niclas Caspersson seglar hos STSS eller Stenungsunds segelsällskap och Folke Olsson med SSSÖ. Folke Ohlsson lyckades ta en hedrande sjundeplats i sin klass medans Niclas Caspersson åkte ner till en 15:e plats.

swe357

 

 

Kommentera